Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 04/11/2019
5:30 du. - 6:45 du.

Helyszín
FLOW yoga & selfness

Kategóriák Nincs Kategóriák


Kedves Jógik és leendő Jógik!

Szeretettel várlak minden hétfőn délután a FLOW yoga&selfness stúdióban, Hatha (Gerinc)Jóga óráimon. Jó szívvel ajánlom Neked ezt az óratípust akkor is, ha még nincs jógás tapasztalatod. Mindenképp hasznodra válik a rendszeres gyakorlás, főként ha te is küzdesz izomfeszültséggel, a rossz testtartásból eredő fájdalmakkal, vagy a stressz okozta kimerültséggel.
Szeretem ezt az órát, mert a kezdő gyakorlóknak is ad sikerélményt – a test felszabadul, megkönnyebbül, egészségesebbé és aktívabbá válik – de az évek óta jógázók is újabb és újabb szinteket fedezhetnek fel az ászanákban elmélyedve, melyek megélése elvezethet a lelki blokkok kioldódásához is. Az óra lassú ritmusa lehetőséget ad, hogy többet korrigáljak, segítsek megtalálni Neked a helyes irányt a kitartott pózokban.
Tudd, hogy ez a gyakorlás, kizárólag Rólad szól: az instrukcióim és az ászanák csak a keretet adják a Te belső munkádhoz. Légy nyitott és kíváncsi, mintha egy felfedezőútra indulnál Önmagad felé. Ki tudja… lehet, hogy itt kezdődik életed legizgalmasabb utazása…

Bookings

Foglalás zárva erre az eseményre.