Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 22/11/2019
6:30 du. - 7:45 du.

Helyszín
FLOW yoga & selfness

Kategóriák Nincs Kategóriák


Ez a jógastílus a hagyományos hatha órától annyiban tér el, hogy a kitartott ászanák közé egy – a természetes légzés ritmusára végzett – mozgássort építünk be, mely által “tüzet”, erőt, dinamizmust viszünk a gyakorlásunkba.
Felébresztjük a bennünk szunnyadó tüzet, belső erőnket és ezzel a belső tűzzel, energiával tápláljuk kitartásunkat, így a fizikailag nagyobb kihívást jelentő ászanákban is képessé válunk különösebb erőlködés nélkül időzni, ezáltal tudjuk teljes figyelmünket a külvilágtól egyre inkább önmagunk felé, befelé vezetni. Készen állunk a bennünk zajló folyamatokat megtapasztalni. Ez a fajta elmélyedés segít minket, hogy megértsük testünk jelzéseit, sőt az ászanában fokozatosan még bentebb merülve a jóga további eszközeinek tudatos használatával dolgozhatunk a felgyülemlett feszültség oldásán, nem csak testi, hanem lelki szinten is.
Rendszeres gyakorlásunk “mellékhatásaként”, tapasztalhatjuk, hogy egyre erősebbé és rugalmasabbá válunk mind testben, mind az elménkben, így tudunk napról napra jobban alkalmazkodni az élettel együtt járó változásokhoz.
Ez már így leírva is nagyszerűen hangzik, de igazi megértést és ezáltal valódi változást, átalakulást csak a tapasztalás adhat. 😀
Ne tartson vissza az sem, ha még soha nem jógáztál. Nagyon sok instrukcióval, személyre szabott igazítással segítek, hogy biztonságban érezd magad, már az első alkalommal is. Azt viszont soha ne felejtsd el, hogy a jóga nem a teljesítményről szól. Kérlek ne versenyezz se másokkal se magaddal. Jógázz az élményért, hogy megismerhesd, ki vagy valójában, jógázz, Önmagadért: hogy a figyelmeddel és szereteteddel gyógyíts magad.

Bookings

Foglalás zárva erre az eseményre.