Térkép nem érhető el

Időpont
Date(s) - 07/11/2019
8:00 de. - 9:00 de.

Helyszín
FLOW yoga & selfness

Kategóriák Nincs Kategóriák


Miért jó jógával indítani a napot? Hiszen helyette pihenhetnénk, lustálkodhatnánk egy kicsit tovább az ágyban. Elmondom, hogy sokan miért imádjuk a reggeleket Napindító jógával köszönteni 😀

Mert finoman és fokozatosan ébresztgeti fel testünket és érzékeinket. Ezen az órán egészen lassan és óvatosan haladunk a finom átmozgatásoktól az egyszerűbb, nyújtó hatású ászanákon át, az erőt és kitartást kívánó pózokig. Az óra végére eljutunk a Napüdvözlet nevű gyakorlatsor folyamatos és dinamikus gyakorlásáig, mely hatására felébred bensőnkben az a tűz, mely az egész napos aktivitásunkat táplálja majd, az erőt és az energiát adja hozzá.

Mit tapasztalhatsz, ha túljutsz a korán kelés kezdeti nehézségein és rendszeresen rászánsz hatvan percet magadra, testi lelki fejlődésedre?

A rendszeres reggeli jógagyakorlás eredménye, hogy fizikai szinten erősebbé, rugalmasabbá válsz, fejlődik az egyensúlyérzéked. Jobban tudsz a nap folyamán koncentrálni, sokkal aktívabb leszel, hisz beindul testedben az energiák szabad áramlása.
Életed minden területén hatékonyabb leszel, hiszen nemcsak fizikai szinten, hanem mentálisan is rugalmasabbá válsz, könnyebben kezeled a stresszhelyzeteket, jobban reagálsz az életedben felbukkanó kihívásokra.

Ha mindezeket szeretnéd megtapasztalni a saját életedben is, szeretettel várlak az órámon!

Bookings

Bookings

Foglalás zárva erre az eseményre.